Wie zijn we?

Wij zijn Rik en Elien. Wij zijn, samen met onze hondjes, woonachtig in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Al sinds onze kindertijd zijn we gepassioneerd door dieren. Ze vormen een rode draad doorheen ons leven. Bij Rik zowel beroeps- als hobbymatig, bij Elien voornamelijk hobbymatig. Wij streven ernaar om door persoonlijk contact en duidelijke communicatie de beste zorgen aan uw huisdieren te geven.
Ben je nieuwsgierig? Lees dan nog maar even verder.


Onze honden

Waar komen die viervoeters allemaal vandaan? 
Het begon met Gigi (Berner Sennen) en Mana (Husky), onze adoptie-honden. 
Al snel kwam Olivia (Husky) er bij. Dankzij Olivia ging er voor ons een nieuwe wereld open: de hondensport-wereld. Olivia mocht blijven op voorwaarde dat ik met haar naar de hondenschool zou gaan. Het werd heel snel duidelijk dat dit mijn favoriete hobby zou worden! En niet alleen die van mij, ook van Rik. Zo kwam Mattheo (Mechelaar) onze roedel aanvullen. Wekelijks volgden/volgen we samen les in het gehoorzaamheidsprogramma. Voor mij was mijn brevet halen met Olivia een hele klus. Ik was zo fier toen we slaagden. Maar… het debutantenprogramma was voor ons iets te hoog gegrepen.
Gedaan met de ambitie, of niet? 
We besloten om op zoek te gaan naar een ras met een grotere ‘will-to-please’. Nummer 5: Qarma (Groenendaeler). Wat ben ik blij met dit toppertje! We leerden samen al heel wat diverse sporten kennen: gehoorzaamheid, schoonheidswedstrijden, mantrailen en als kers op de taart: agility. 
Zo… Waar ik eigenlijk een boek kan over schrijven, heb ik voor jullie heel kort samengevat. 


Onze paarden

Rik studeerde af als dierenverzorger. Na zijn studies maakte hij al snel kennis met de paardenwereld. Ondertussen heeft Rik jarenlange ervaring als stalmedewerker. Hij maakte beroepsmatig kennis met verschillende disciplines binnen de paardensport. Als gepassioneerd paardenliefhebber was er dan ook een grote wens om zelf paarden te hebben. Maak kennis met Torli en Milton.